Ανακοινωσεις
ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΓΡΑΦΗΣ BRAILLE PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2011 10:26

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών (Περιφερειακή Ένωση Κεντρικής Μακεδονίας) θα πραγματοποιήσει τμήματα εκμάθησης γραφής και ανάγνωσης Braille. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τέλη Σεπτεμβρίου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων να ενταχθούν στα προαναφερόμενα τμήματα θα διαρκέσει από 1/09/2011 μέχρι και τις 15/09/2011 στα γραφεία μας στην Βασ. Όλγας 114 & Π. Συνδίκα στον τρίτο όροφο, ώρες 9.00π.μ. έως 3.00μ.μ. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία στο τηλέφωνο2310-250111, εσωτερικό 114.

 
Χρηματοδότηση φοιτητών με αναπηρίες PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 27 Ιούλιος 2011 11:33

Από το ΙΚΥ ανακοινώνονται δυνατότητες χρηματοδότησης φοιτητών/καθηγητών-προσωπικού με αναπηρίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Erasmus για το ακαδημαϊκό έτος 2011/12, καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα-αιτήσεις.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 7 Οκτωβρίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το (pdf) αρχείο.

 

 

 
Nέες Δράσεις PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 30 Ιούνιος 2011 09:15

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ενεργά εδώ και 14 χρόνια φοιτητές και απόφοιτους ως προς την επιδίωξη των επαγγελματικών και εκπαιδευτικών τους στόχων. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει πληροφόρηση και εξατομικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη ενώ πραγματοποιεί συνεχώς εργαστήρια και ημερίδες για την έγκαιρη και πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Αποσκοπώντας στη βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του, το Γραφείο Διασύνδεσης σχεδιάζει και προτίθεται να υλοποιήσει άμεσα νέες δράσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες ανάγκες των φοιτητών και της αγοράς εργασίας. Πιο συγκεκριμένα το Γραφείο θα παρέχει:

  • Ατομική Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε ΑΜΕΑ & Μέλη Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων (ΕΚΟ)
  • Ενημέρωση για εξειδικευμένα θέματα που αφορούν σε ΑΜΕΑ και μέλη ΕΚΟ
  • Εργαστήρια συμβουλευτικής με στόχο την επαγγελματική ένταξη και On line αναμετάδοση τους προκειμένου να διευκολυνθεί η ενημέρωση και στήριξη ατόμων με δυσκολία πρόσβασης
  • Τηλεσυμβουλευτική μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της ιστοσελίδας
  • Σύνδεση των αποφοίτων ΑΜΕΑ με την αγορά εργασίας και τις επιχειρήσεις

Με στόχο την ανάπτυξη υπηρεσιών χρήσιμων και προσαρμοσμένων καλύτερα στις ανάγκες των φοιτητών με αναπηρία και των φοιτητών που είναι μέλη Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων (αλλοδαπούς, παλιννοστούντες κα), το Γραφείο Διασύνδεσης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να υποβάλλουν προτάσεις και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για στοχευμένες δράσεις που πιστεύουν ότι θα συμβάλλουν στην άρση των εμποδίων και στην προσέγγιση των επαγγελματικών τους στόχων.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, να υποβάλλετε τις προτάσεις σας ή να επωφεληθείτε των ήδη παρεχόμενων συμβουλευτικών υπηρεσιών, μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά (ώρες 9πμ-2μμ) στην κα Βάλια Παυλίδου (2ο Περιφερειακό Γραφείο Διασύνδεσης, Κτίριο Σχολής ΝΟΠΕ, 1ος όροφος) και στο τηλέφωνο 2310997350 ή ηλεκτρονικά στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL