Ανακοινωσεις
Σεμινάριο για τη βελτίωση της επικοινωνίας των μελών ΔΕΠ με τους φοιτητές PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 03 Νοέμβριος 2014 00:00

Σεμινάριο από το ΚΕΣΥΨΥ ΑΠΘ για τη βελτίωση της επικοινωνίας με τους/τις φοιτητές/τριες

Με την έναρξη του καινούριου ακαδημαϊκού έτους και προκειμένου να υποστηρίξει τα μέλη ΔΕΠ στο έργο τους, το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ.) διοργανώνει σεμινάριο με στόχο τη βελτίωση της επικοινωνίας με τους/τις φοιτητές/τριες. Με αυτό το στόχο το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης (ΚΕ.ΣΥ.Ψ.Υ) του Α.Π.Θ καλεί το διδακτικό προσωπικό του Α.Π.Θ σε ενημερωτικό σεμινάριο, με θέμα «Συμβουλεύοντας και υποστηρίζοντας τους φοιτητές και τις φοιτήτριες – Ο ρόλος των διδασκόντων».

Στο σεμινάριο θα συζητήσουμε τα ειδικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές/τριες και πώς αυτά εκφράζονται στην καθημερινή τους ζωή και επηρεάζουν τη συμμετοχή στις σπουδές τους. Ακόμα, θα υπάρχει η ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών σχετικά με τις δυσκολίες που συναντούν οι διδάσκοντες/ουσες στην αλληλεπίδρασή τους με τους/τις φοιτητές-τριες και στη διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν σε αυτήν. Τέλος, θα παρουσιαστούν προτάσεις για τη βελτίωση της επικοινωνίας και την αποτελεσματικότερη υποστήριξη των φοιτητών/τριών.

Εισηγήτρια: κ. Πανέρα, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, ΚΕ.ΣΥ.ΨΥ., Α.Π.Θ.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 13/11/2014, από 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο «Αχιλλέας Πανέτσος» της Κτηνιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.

Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας (ονοματεπώνυμο, σχολή, ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας) στην κ. Κυργιαφίνη, μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνικά, στο 2310 991376.

Δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανακοίνωση.

 
Η νέα ψηφιακή πύλη για άτομα με αναπηρία PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2013 08:16

ΣΥΣΠΕΑΠ
Στο περιθώριο της εκδήλωσης του εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης παρουσιάστηκε η καινοτόμος υπηρεσία ΣΥΣΠΕΑΠ (Σύστημα Συλλογής Παραγωγής Εμπλουτισμού και Αξιοποίησης Περιεχομένου), αλλά και η Διαδικτυακή Πύλη για πρόσβαση σε υπηρεσίες από άτομα με αναπηρία.

Δείτε ΕΔΩ τη νέα ψηαφιακή πύλη σε λειτουργία.

 
Ανάλυση 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Φεβρουάριος 2013 09:19

Δείτε εδώ την έκθεση του 2012 για τον τρόπο εισαγωγής και της κατάστασης των φοιτητών του Α.Π.Θ.

 
Οδηγός επιβίωσης PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2012 20:31

Μάθε ό,τι χρειάζεσαι για την επιβίωσή σου στο πανεπιστήμιο και στην πόλη της Θεσσαλονίκης ΕΔΩ!!!

 
Χρηματοδότηση LLP/Erasmusγια τα άτομα με ειδικές ανάγκες για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 15 Ιούλιος 2012 10:52

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι 01 Οκτωβρίου 2012. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων.

Για τα έντυπα αίτησης επισκεφθείτε το ΙΚΥ εδώ.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL