Ανακοινωσεις
Έρευνα του Παρατηρητηρίου PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 14 Οκτώβριος 2019 05:36

Το Παρατηρητήριο Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων του ΑΠΘ διεξήγαγε μία διαδικτυακή έρευνα με κεντρικό στόχο τη συγκέντρωση υλικού σχετικού με την ακαδημαϊκή πορεία των φοιτητών/τριών που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ειδικότερα σχετικά με τις ανάγκες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά τη φοίτησή τους στο Πανεπιστήμιο. Η τεχνική έκθεση και η περιγραφή των δεδομένων της έρευνας είναι διαθέσιμα εδώ. Η έρευνα παρουσιάστηκε σε εκδήλωση με τίτλο "Εμπόδια στη φοίτηση και υποστηρικτικοί μηχανισμοί: Οι φοιτητές και φοιτήτριες ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων αξιολογούν τη φοίτησή τους στο Α.Π.Θ." στο ΚΕΔΕΑ τη Δευτέρα, 18/11/2019 και ώρα 12:30. την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

 
Ενημέρωση για Συμβούλους Υποστήριξης Πρόσβασης στις Σπουδές και για φοιτητές/τριες του ΑΠΘ (Μάιος 2018) PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 18:16

Το Παρατηρητήριο Φοιτητών/τριών Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων διοργάνωσε εκδήλωση/ενημέρωση για τους Συμβούλους Υποστήριξης Πρόσβασης στις Σπουδές των φοιτητών/τριών των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και τους φοιτητές/τριες του ΑΠΘ σχετικά με τις παρεχόμενες υποστηρικτικές δομές του Ιδρύματος. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/5/2018, στο Αμφιθέατρο Ι του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ:

Τμήμα Σπουδών ΑΠΘ

Γραφείο διασύνδεσης ΑΠΘ

Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας ΑΠΘ

Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης ΑΠΘ 
Ενημερωτικό Σεμινάριο για τους Συμβούλους Υποστήριξης Πρόσβασης στις Σπουδές (Ιανουάριος 2018) PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 14:49

Το Παρατηρητήριο φοιτητών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ΑΠΘ διοργάνωσε Ενημερωτικό Σεμινάριο για τους  Συμβούλους Υποστήριξης Πρόσβασης στις Σπουδές και εκπροσώπους από τη Γραμματείες όλων των τμημάτων του ΑΠΘ την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, ώρα 13:00-14:00 στο ΚΕΔΕΑ, αμφιθέατρο ΙΙΙ.

 
Κατάσταση φοίτησης και ακαδημαϊκές επιδόσεις φοιτητών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 14:49

Το Παρατηρητήριο Φοιτητών Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων διοργάνωσε Ημερίδα στο πλαίσιο της Φοιτητικής Εβδομάδας με θέμα: Κατάσταση φοίτησης και ακαδημαϊκές επιδόσεις φοιτητών ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και προτάσεις αντιμετώπισης των δυσκολιών που συναντούν.

 
Εκφοβισμός (Bullying): Μύθοι και Πραγματικότητες στη Διάρκεια των Σπουδών. Πρόληψη και Αντιμετώπιση PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 27 Ιούνιος 2017 14:49

Εργασίες της Ημερίδας που διοργάνωσε το Παρατηρητήριο Φοιτητών Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων του Α.Π.Θ., με θέμα «Εκφοβισμός (Bullying): Μύθοι και Πραγματικότητες στη Διάρκεια των Σπουδών. Πρόληψη και Αντιμετώπιση» στις 29/4/2015.

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL