«Πιλοτικό πρόγραμμα άσκησης φοιτητών/τριων και προσωπικού με αναπηρίες (Α.μεΑ.)» PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2012 11:31

Μετά από έγκριση της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου προωθεί ανακοίνωση της Επιτροπής Εποπτείας Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου και της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας:

«Πιλοτικό πρόγραμμα άσκησης φοιτητών/τριων και προσωπικού με αναπηρίες(Α.μεΑ.)»

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

H Επιτροπή Εποπτείας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, στηρίζοντας την προσπάθεια του Α.Π.Θ. να παρέχει προσβασιμότητα σε χώρους και υπηρεσίες του ιδρύματος σε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που έχουν κινητικά προβλήματα - αναπηρίες, ανακοινώνει το παρακάτω πιλοτικό πρόγραμμα άσκησης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή:

Πιλοτικό πρόγραμμα Φυσικής δραστηριότητας - Ενδυνάμωσης & Αναψυχής

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.00-18.00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.00-17.00

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε κατάλληλα δομημένα προγράμματα άσκησης καθώς και να βοηθηθούν εξατομικευμένα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης και της προσωπικής τους ψυχαγωγίας. Για την εφαρμογή του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29/2/12 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29/6/2012. Για την εγγραφή απαιτείται η έκδοση της κάρτας εισόδου του γυμναστηρίου. Τηλέφωνα επικοινωνίας για συμμετοχή: 2310-992672, καθημερινά από τις 9:00 έως και τις 21:00.

Με εκτίμηση
Καθηγητής Σπύρος Κέλλης
Πρόεδρος Επιτροπής Εποπτείας Π.Γ.